info over reservering met tijdslot

Inderdaad, het is gratis als u zelf uw reserveringssyteem aanmaakt en dat is helemaal niet moeilijk. Op onze pagina voor de organisator vindt u verschillende video handleidingen waaronder één voor het aanmaken van winkelreservering met tijdslot.

Bekijk de pagina met handleidingen

U vindt ze hier

Bekijk de demo’s en probeer ze uit

Bekijk de verschillende mogelijkheden van de site en de voorbeelden met tijdslot, U kan ze gewoon uitproberen en reserveren. Ga naar de homepage

Tijdens de corona tijd zijn wij begonnen aan een site om tickets te verkopen. Uiteraard zijn er niet veel evenementen toegevoegd omwille van de huidige corona-maatregelen. Het was onze bedoeling om na de corona maatregelen de site officieel voor te stellen.

 

Een vlugge aanpassing naar reservering met tijdslot

Veel winkeliers zijn nu op zoek om op een vlugge en goedkope manier een reserveringssysteem in elkaar te steken. Protickets.be is hiervoor de juiste manier, wij hebben dan ook vlug onze site aangepast aan deze nieuwe vorm van reserveringen.

U kan alles zelf doen en dan is het gratis

Een reserveringssysteem met tijdslot is eenvoudig zelf aan te maken. Wij hebben enkele video handleidingen op de site geplaatst zodat u gemakkelijk zelf aan de slag kan. Doet u alles zelf, dan zijn er geen kosten aan verbonden. Wenst u uw tickets aan de ingang te scannen dan kan dat door onze app te downloaden en via uw gewone gsm de ticket QR code te scannen. 

Complete gids voor de winkelier

U vindt een complete gids voor de winkelier op deze pagina: klik hier 

Voor de organisator

 

© 2020 Pro Tickets. All Rights Reserved.