Laten we beginnen met de prijs ….

Als het evenement gratis is dan is het zonder kosten, zowel voor de organisator als voor de gasten.

Kwaliteit

U mag Pro Tickets vergelijken met om het even welk gangbaar systeem in België, kwaliteit en service zijn optimaal verzekerd. Een belgisch bedrijf met ervaring.

Gratis Ticket (gratis reservatie)

De meest eenvoudige toepassing is één soort ticket dat gratis wordt uitgedeeld maar moet wel gereserveerd worden. (o.a. Corona toepassing).  Je kan ook nog indelen, staanplaatsen, zitplaatsen, tribune enz..

Tijdslot

Kan ook met tijdslot. Bijvoorbeeld toegang van 10 tot 12 u en van 12 tot 14 u . De verschillende tickets kunnen dan een andere kleur hebben zodat ze gemakkelijk te onderscheiden zijn.

Scannen

Tickets zijn voorzien van een barcode en een QR code. Ze kunnen op eenvoudige manier gescand worden aan de ingang. Deze toepassing is (voorlopig) gratis. Er kan door meerdere controleurs gescand worden, de toepassing geschiedt online (internet noodzakelijk)

Terugkerende evenementen

Voorbeeld, wekelijks op zondag, alle dagen behalve zaterdag en zondag, eenmaal per maand…

Evenementen met vaste plaatsen

Er zijn twee manieren om dit te doen, een eenvoudige manier waar de klant zelf zijn stoelnummer ingeeft aan de hand van een lijst of aan de hand van een grafiek waar alle stoelen worden afgebeeld en de klant overzichtelijk zijn plaats kan aanklikken (Dit laatste enkel door onszelf te programmeren). Tweede manier automatisch de genummerde plaatsen laten aanduiden.

Reminders

Uw gasten worden via email er aan herinnerd dat ze zijn ingeschreven op een evenement. Dit gebeurd meerdere malen zoals 3 dagen, 1 dag op voorhand.

Betalende evenementen

Twee systemen:
De ticket gelden worden door ons ontvangen. Klant betaalt via creditcard, bancontact, Ing, Belfius, Fortis enz.. 
Organisator wordt op vaste tijdstippen uitbetaald, 1 maal per week, tweemaal per week, na het evenement enz..
Tweede systeem, gelden worden door u rechtstreeks ontvangen, u betaalt enkel de ticketing fee (kan ook doorgerekend worden aan de klant).
Deze methode is beperkter in zijn mogelijkheden en wordt beschouwd als een “losstaand” evenement.

Aantal tickets

U bepaalt hoeveel tickets er aan een bepaalde groep worden verbonden, bijvoorbeeld 100 staanplaatsen gratis, 50 zitplaatsen aan 25 €, 20 vip aan 50€. U bepaalt vanaf wanneer en tot welke datum de tickets te koop zijn. 

Zelf uw ticket fee bepalen

U kan zelf een bedrag bepalen als ticket fee. Dit kan een percentage zijn of een vast bedrag boven op de normale prijs van het ticket en dit als booking fee te betalen door de aankoper.  Voorbeeld ticket “staanplaatsen” kost 20 € de ticketing fee bedraagt 1,5 €. Dit betekent dat de bezoeker de ticketing kosten betaald.

Kortingen op tickets

U kan voor een bepaalde groep mensen een korting geven. Bijvoorbeeld aangesloten leden krijgen een korting van 3 € door code LID2020 in te vullen in het daartoe voorziene veld bij het afrekenen.

Google maps

De plaats van het evenement wordt weergegeven op een wegenkaart, mogelijkheid om route te bereken.

Video, afbeeldingen

U kan als organisator uw evenementen pagina beheren en aanvullen met video en een afbeeldingsgalerij.

Tickets

De tickets zijn voorzien van een barcode en QR code en kunnen gescand worden aan de ingang via onze heel eenvoudige app die u installeert op uw gewone gsm. Het scannen gaat heel vlug maar kan nog vlugger met bijvoorbeeld een bluetooth  scanner die u verbindt met uw gsm of laptop.
De tickets kunnen in verschillende kleuren aangemaakt worden. Voorbeeld, staanplaatsen rood, zitplaatsen blauw, vip geel. U kan dan al bewijzering plaatsen zoals rode tickets naar links of wachtrij voor blauwe tickets enz…
Er kan een publiciteit en of logo op de tickets worden aangebracht.
De QR code kan ook gescand worden vanop het gsm toestel van de bezoeker, dit gaat wel trager. 

Administratie

Als organisator kan u zelf heel uw evenement opzetten, we spreken hier over minuten niet over dagen. U heeft een overzicht van al uw bookings en tickets, ontvangen saldi en resterende tickets. Heeft u een probleem met het opzetten van uw evenement dan volstaat een eenvoudig mailtje om u verder te helpen of zetten wij uw evenement volledig kant klaar af op een volstrekt professionele manier.

Listings

U kan een lijst afdrukken met al uw te verwachten gasten en deze opslaan als een csv file (excell)


© 2020 Pro Tickets. - Made by eurovox.be for Immonet bvba