Hoe werkt het?

Meest simpele manier om tickets te verdelen

01

Hoe simpel kan het zijn

Of het nu gaat om een bijeenkomst van 20 personen of een event van 2000 mensen met Pro Tickets is het kinderspel om uw tickets te laten reserveren. Vergeet niet gratis tickets = geen kosten voor organisator en geen kosten voor de bezoeker. In enkele minuten maakt u een professionele pagina aan om uw tickets te verdelen.

hoe bestel ik tickets (video in opmaak)
02

Registreer uw account

U begint met u als verkoper te registreren op onze registratie pagina. Hiervoor klikt u op onderstaande link. U wordt naar een pagina geleid om een pakket uit te kizen, standaard wordt naar het gratis pakket verwezen. Vul daar uw persoonlijke gegevens in.

Bekijk de handleiding hieronder
03

Creëer nieuw event

U heeft hier 3 verschillende tabs, Basic, tickets, Calendar. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een info filmpje gemaakt waar u gemakkelijk het invullen van de gegevens kan volgen. Een evenement aanmaken duurt maximaal 30 minuten. De tabs voor coupons en staff member zijn nu even minder belangrijk. Als alles aangemaakt is klikt op preview om uw pagina te bekijken

Bekijk de instructie video: een event creëren hieronder

handleiding: een winkelreservatie met tijdslot aanmaken

Handleiding: een simpel gratis evenement aanmaken

04

Uw verkopen of reservaties bekijken

U kan op elk moment uw verkopen bekijken. Aantal tickets, aantal bookings, omzet, checkins. Simpel, inloggen in uw administratie pagina en bekijk uw data.

Video: resultaten bekijken onder constructie
05

Uw tickets scannen aan de ingang

Om te vermijden dat tickets tweemaal gebruikt worden kan u ze aan de ingang scannen. Dit gebeurd met een gewone smartphone. U downloadt onze controle app op uw smartphone en controleert zo de tickets van uw bezoekers

06

Kosten ?

Als u alles zelf doet zijn er helemaal geen kosten. Wenst u uw tickets te scannen aan de ingang en maakt u gebruik van onze app dan is het eenmalig 100 €. Wenst dat wij uw volledige setup doen en alles kant en klaar afleveren dan betaalt u 200 € inclusief het gebruik van de app. Meer info nodig, stuur ons eenvoudig een mailtje.

07

Hoe implementeren op mijn site

U kan een simpele link plaatsen naar uw pagina op onze site. Dit kan ook voor uw facebookpagina.

Hulp nodig

Toch help nodig? Stuur dan een mailtje (klik op afbeelding) met uw vraag of laat simpel alles aan een minimale prijs installeren.

© 2020 Pro Tickets. - Made by eurovox.be for Immonet bvba